Nyári Dia terhes, ennek örömére megmutatjuk fejedelmi hátsóját

Ma kaptuk a hírt, hogy a barátok közt sztárjának és Kovács Dánielnek, az MTVA sportriporterének hamarosan gyereke születik.

Másfél éve ismerkedtek meg, majd 2017 októberében eljegyezték egymást. Nyári Dia azt mondta a Best magazinnak, hogy már nyár elején eldöntötték, hogy babát akarnak. Igazából a Színművészeti Egyetemtől tették függővé, ha a Barátok közt színésznőjét felvették volna, akkor vártak volna a család alapítással, de Nyári Dia csak a második körig jutott, így nem volt akadály a gyerek előtt.

Kedves Hölgyek! Isten éltessen minket sokáig ezen a gyönyörű napon!??? A fotósorozat célja, amit Gelner Lóránddal készítettünk, az volt hogy, retusálatlanul megmutassunk egy 22 éves tökéletlen női testet… Az enyémet… Mert ilyen is van, kicsit pufók, kicsit narancsbőrös, nem tökéletes de az enyém! Tisztelem, ápolom és foglalkozok vele, a testtel amibe születtem! Nem csak kívül, belül is szeretem és elfogadom! Mert MINDEN NŐ TÖKÉLETES és GYÖNYÖRŰ! Csodálom az anyákat, a nagymamákat, a dolgozónőket, minden feleséget akik kiválóan helyt állnak az élet megannyi területén! HŐSÖK VAGYTOK ÉS CSODÁLATOSAK! ❤️? #szeresdmagad #azéntestem #nőnap #loveyourself #realwomen #nomakeup #noretus

A post shared by Nyári Diána (@nyaridia) on

forrás