Minden műanyagtól megszabadult Pamela Anderson. Most olyan, mintha kicserélték volna. Neked hogy tetszik?

A Baywatch mozik első szőke bombázója igazi ikon volt a kilencvenes évek elején, de természetesen az időt ez nem igazán érdekelte, és szépen kikezdte a sugárzóan szép Pamela külsejét.

Hiú nő révén ez ellen mindenféle ajak és egyéb plasztikákkal kezdett el küzdeni, ám régi csillogását egyik sem adta vissza. Sőt!

De most mintha ez megváltozni látszana!

Mi mindig is sejtettük, hogy valahol a smink és a plasztikai beavatkozások mögött még ma is ott van az igazi Pamela, de a színésznő ügyesen rejtegette természetes vonásait a nyilvánosság előtt. Egészen mostanáig: friss fotóin ugyanis megint egykori, szinte természetes önmagát idézi.

Pamela is részt vett a British Fashion Awardson, ami az egyik legpatinásabb divateseménynek számít. Az 50 éves színésznő ennek megfelelően igyekezett a legjobb formáját hozni, természetes szépségével pedig még a hamvas modelleket is túlragyogta. A Baywatch sztárja végre nem talpig sminkben érkezett, hanem szabadjára engedte az arcvonásait: a leheletnyi piros rúzzsal feldobott natúr megjelenése a koránál évekkel fiatalabbnak mutatta, újra a régi fényében tündökölt.