Mégis lesz Reszkessetek betörők! idén a TV-be, na melyik csatorna adja?

Mint azt korábban megírtok, hogy idén sajnos nem adja le a tv a legjobb Karácsonyi filmet!

Azt már most megmondjuk, hogy nem az RTL, de idén sem lesz karácsony Kevin nélkül. Hála az égnek, már kezdtünk elszomorodni.

Nem maradnak a nézők Kevin nélkül az ünnepek alatt, a TV2 december 24-én és 25-én műsorára tűzi a Reszkessetek, betörők! című vígjátékot. Szerintük “a klasszikus karácsonyi film a magyar nézők egyik nagy kedvence, Kevin közel 30 évvel a premier után is hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet”.

“Mivel karácsonykor rengeteg családban kicsik és nagyok együtt nézik Kevin kalandjait, azt szerettük volna, hogy ez az ünnepi hagyomány folytatódjon, és így már idén műsorra tűzzük a TV2-n” – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a TV2-nek.

Orbán Vik…elnézést, Vajna TV-je tehát bármit megtesz, hogy az RTL Klub sikerreceptjét lemásolja. A konkurens helyett sugározzák idén az amerikai filmet. És ha ez nem lenne elég, még abban is szolgaian futnak az RTL után, hogy kisfilmet forgattak a programhoz, amelyben feltűnik Liptai Claudia, Ördög Nóra, Majoros Péter Majka, Stohl András és Till Attila. Tavaly az RTL-en futott egy kisfilm Kolosi Péterrel (a rosszfiúkat Anger Zsolt és Thuróczy Szabolcs játszotta). Döntse el mindenki, melyik alkotás volt a sikerültebb.

forrás