24 fotó, ami láttán megkérdőjelezzük a saját látásunkat

Bár általában 100%-ig megbízunk a látásunkban, vannak olyan helyzetek, amikor bizony ebből komoly problémáink adódhatnak. Épp úgy, mint az alább összegyűjtött 24 fotó esetében, amikkel ha nem vigyázunk, könnyedén a bolondját járatják velünk…?

1. Első pillantásra úgy tűnhet, mintha ez a két kutyus összeolvadt volna. 2. Jó reggelt, Mackó!

3. Óriáskacsák támadtak a strandolókra…vagy…?!

4. A kamera beállításai eltüntették a pohár látható részét.

5. Csak egy kérdés: hogy?! ? 6. ,,Amikor a nyaralási célpontot foglaltam, senki sem figyelmeztetett engem az óriás sirályokra…” 7. ,,Pssszt, én ma csodálatos vágtató paripa vagyok!”

8. Semmi különös, csak egy 27 méteres sárkányeregető a tengerparton. 9. Ez a dió épp úgy néz ki, mint egy bagoly. 10. Na ő most akkor hogyan is áll?! ? 11. ,,Úgy tűnik, hogy a tojásaim nem kedvelnek engem.”

12. Bunda-mező. 13. Méretes ököl, egy apró gyermekhez képest. 14. Falábak. 15. Neem, nincs bukósisakos lány a képen.

16. Felhőmadár Szibériában.

17. ,,Megkérdeztem a tanárt, hogy miért írta azt a dolgozatomra, hogy “salsa”, mire ő közölte, hogy az 59/59 pont.” 18. ,,A szemüvegem jobb lencséjén megtörik a fény.” 19. Semmi különös, csak egy kutya-kezű ember. 20. Ezek a földön heverő fenyő tüskék épp olyanok, mint egy Van Gogh festmény. 21. ,,Scooby Doo, látlak!”

22. Ez nem egy emberi szem, hanem egy csepp benzin a vízben. 23. Hány utas van az autóban?! 24. ,,Kellemes csalódás volt a vonatom mosdója, míg nem néztem meg egy kicsit közelebbről…”

forrás