22 paraszt sofőr, aki olyan leckét kapott a bunkó parkolásért cserébe, amelyet egy életre meg fog jegyezni

Aki vezetett már valaha autót, tudja, hogy a parkolás sosem egyszerű. A forgalmas helyeken szinte lehetetlen szabad parkolóhelyet találni, vagy ha esetleg mégis sikerül, akkor egy igen szűk kis résbe kell ügyesen bepréselni a kocsit. És persze több hely lenne, ha az emberek megtanulnának parkolni. A legtöbben tudnak, de így is nagyon sokan vannak, akik másfél, vagy ne adj’ Isten két helyet foglalnak el járművükkel. Vagy azért, mert ennyire nem érdekli őket a többi vezető, vagy mert nem tudnak parkolni. Ez esetben vissza kéne adniuk a jogosítványukat.

Ennél szélsőségesebb gondolatok is megfogalmazódnak az ember fejében, amikor egy tahón leparkolt járművet lát, akinek tulajdonosa miatt nem bírunk megállni. Aztán vannak olyanok, akik a kifejezett tiltás ellenére állnak meg olyan helyeken, ahol nem szabadna, mert akadályoznák többi embertársukat. És őket ez tényleg nem zavarja. Vannak olyanok viszont, akiket nagyon is – ők túlmennek a szitkozódás szintjén, és a tettek mezejére lépnek.
Nézzük hát ezek eredményeit! ?
Ő sem fog többet rossz helyre állni, az fix.

Talán most már érti, hogy mi célt szolgálnak azok az egymással párhuzamosan felfestett, fura fehér vonalak…

Leleményes magyar megoldás ?


Ezzel ellesz egy darabig… ?

Oroszországban ez még enyhe büntetésnek számít szerintem :))Vajon ki tudja majd centizni? Egyszerűbb, ha kerít néhány erős havert…. ?

Ez történik, ha rossz helyre állsz, és útjában vagy a targoncának…aaaanyira kíváncsi lennék a történet folytatására! ?Még mindig jobb mint egy levágott lófej az ágyban… :))

Reméljük, nem lesz szüksége egy darabig a kocsira, mert egy darabig még ott fog maradni ?

Amikor a kukások visszavágnak.Angolul nem tudóknak: A szélvédőn a “Sz*rul parkolásért járó díj” oklevele olvasható, és úgy tűnik, méltón meg tudja ünnepelni a sofőr ezt az elismerést ?

Én a helyében ezután nem kockáztatnék…

Ez egy drága parkolás volt. ?


 
Nem véletlenül mondják azt, hogy ne állj a tűzcsap elé.

Attól még, hogy drága kocsid van, ugyanoda állhatsz, mint a többiek…

…különben a vastag pénztárca mellé vaskos javítási számla is jár.És végül egy igazi magyar megoldás… ?

forrás