18 nevetséges pillanat, amikor az embereken jókor, jó helyen volt a megfelelő póló

Mókás, egyedi pólója valószínűleg mindenkinek van. Na de mi arra az esély, hogy pont hozzáöltözöl a pillanathoz, amikor viseled? Nem sok. Vajon meddig fogja emlegetni a srác például, hogy amikor a suliban bombariadó volt, ‘Én vagyok a bomba’ feliratú pólót viselt? Vagy a srác, aki Tel-Avivban mászkált az Elemi ösztön híres jelenetét ábrázoló pólójában, amikor nem másba botlott bele, mint Sharon Stone-ba?? Egy a millióhoz. Mutatunk még néhány ilyen alkalmat, fantasztikusak!

A képen Justin Verlander amerikai baseball-játékos látható, aki előtt a sorban egy ifjú kis rajongója állt. A kép elkészülte után megkocogtatta a fiú vállát, volt meglepődés… ?

Sosem értettem, vajon miért fekete a pólóm ujja. Aztán végre megértettem, amikor megláttam ezt a srácot. ?


“Vigyázat, buta dolgokat művelek” nem is viselhetne jobb pólót a balesetin… ?

“Sajnálom lányok, csak modellekkel randizom” – és pont összefutottak a reptéren egy Victoria’s Secret modellel :))


 
4 idegen, 4 ugyanolyan póló

“Madár zúzta be a repülő szélvédőjét”. És ott figyel rajta az Angry Birds póló… ?Bárcsak Andrew Scott állna itt….nos, kislány, ma szerencséd van! ?

“Először jó ötletnek tűnt”Egy nyalintást valaki? ?

Megláttam ezt a fickót. “Jó a pólód!” mondtam neki. “Jó a gatyád!” szólt ő. ?A haverom Tel-Avivban mászkált az Elemi ösztön híres jelenetét ábrázoló pólójában, amikor nem másba botlott bele, mint Sharon Stone-ba!

Nehéz feladvány: találd meg a férfit a képen! ?Bombariadó volt a sulinkban. Az osztálytársam pólója talán nem volt aznapra szerencsés választás… ?

Leettem a pólómat. Épp a jó helyen. ?


forrás