16 ember, aki megpróbálta leutánozni az Instagram-sztárok remekműveit

Mindannyian nézegettük már nyálcsorgatva kedvenc Instagram-hírességeink fotóit, miközben arról álmodoztunk, hogy bárcsak helyet cserélhetnénk velük néhány napra. Az alábbi 16 ember azonban nem érte be puszta álmodozással és nemes egyszerűséggel a tettek mezejére lépett: vagyis megpróbálták leutánozni a sok tízezer kedvelést begyűjtő Instagram fotókat. Hogy mindez hogyan sikerült végül? Arról inkább beszéljenek helyettem az elkészült képek…?

1. Érzéki fotó a legjobb barátnővel. 2. Játék az árnyakkal. 3. A bal oldalon látható lányt a sminkesek tették ilyenné, míg a jobb oldalon látható lány ‘sminkjéért’ a -52 fokos Ojmjakon-i időjárás a felelős.

4. Sajnos az állatok nem mindig partnerek a tökéletes esküvői fotó elkészítésében. 5. A jobboldali valahogy sokkal életszerűbbnek tűnik… ? 6. Közös csobbanás.

7. Jobb, mint az eredeti. 8. Vannak jó fej tevék és hát vannak bunkó tevék… ? 9. Egyetlen egy dolgot felejtett csak el az emberünk: a bal oldali képen az csak egy hátizsák… ?

10. Nyaralási fotók: elképzelés vs. valóság. 11. Csak egy menő fagylaltos Insta-fotót szeretett volna, de valaki keresztbe húzta a számításait. 12. Reprodukált rap-album borító. 13. Majdnem, de csak majdnem.

14. A kis prücsök látszólag értetlenül állt a kialakult helyzethez. 15. A drága jachtok, a feszes bikinik és a modell alkat az egy dolog, de a humorérzék olyasvalami, amit nem lehet pénzért megvenni. 16. Ez a nagy találkozás nem éppen úgy sikerült, ahogy azt a lányok várták… ? forrás